Nový Hyundai KONA je šikovným malým SUV, ale rozmermi a priestrannosťou patrí k najväčším v triede. Vďaka širokej palete pohonov a výbav patrí k najvšestrannejším autám na trhu.

Dosť priestoru pre celú posádku.

KONA je porovnaní s úspešnou prvou generáciou dlhšia, vyššia aj širšia. Dostatok priestoru a pohodlia ocenia nielen vodič a spolujazdec, ale aj cestujúci na zadných sedadlách. A batožinový priestor? Veľmi praktických 460 litrov, po sklopení zadných sedadiel až úctyhodných 1 300 litrov.

Zdroj: Hyundai

Benzín, hybrid, elektro. Stačí si vybrať.

Nie je veľa vozidiel v tomto segmente, ktoré ponúkajú takú bohatú variabilitu pohonných jednotiek. KONA je v ponuke s dvoma benzínovými motorizáciami, ako efektívny hybrid aj čisté elektro. Pri benzínovej KONE si môžete vybrať manuálnu alebo automatickú prevodovku a k dispozícii je aj pohon 4×4! Dynamický charakter dodáva tomuto štýlovému SUV športovo ladená výbava N Line+.   

Špičkové technológie a konektivita.

Vymenovať všetky bezpečnostné systémy by trvalo dlho. Spomenieme len už v štandarde dodávaný panoramatický displej s dvomi integrovanými 12,3-palcovými obrazovkami, možnosť bezdrôtovej aktualizácie softvéru či príplatkový digitálny kľúč, ktorým odomykáte, zamykáte aj štartujete auto pomocou smartfónu.

KONA. Pre život bez obmedzení.

Ak hľadáte šikovné, dobre ovládateľné a špičkovo vybavené auto s karosériou SUV, ktoré ponúka obratnosť v meste a pohodlie pri jazdách na dlhšie vzdialenosti, Hyundai KONA môže byť horúcou položkou na vašom nákupnom zozname. Bližšie informácie o novej Kone aj cenách nájdete na webe hyundai.sk.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Komentáre sú uzavreté