Goodyear predstavil nové AT pneumatiky, ktoré ponúkajú rôzne vylepšenia, sú vhodné takmer do každého terénu a dostupné budú celkom v 28 veľkostiach pre disky od 16 do 20“.

Kvalitná pneumatika je základom úspechu zvládnutia každej výzvy, či už na bežnej ceste, okruhu alebo v teréne, kde sa musíte na vaše obutie 100% spoľahnúť. Asi netreba rozoberať, že Goodyear produkuje kvalitné off-road pneumatiky, ktoré sú celosvetovo známe a veľmi obľúbené (rovnako ako pneumatiky od BF Goodrich).

  • Goodyear Cooper Discoverer Stronghold AT
  • Goodyear Cooper Discoverer Stronghold AT
  • Goodyear Cooper Discoverer Stronghold AT: Nová generácia pneumatík pre off-road s mnohými vylepšeniami

Novinka s označením Discoverer Stronghold AT je určená do rôznorodých podmienok, od bežných ciest až po náročný terén. Široké otvorené drážky dezénu sú skvelým základom do terénu, pričom užšie stredové drážky zvyšujú stabilitu. Nová pneumatika má rozšírené okraje behúňa s výrazným vzorom hákov, ktoré napomáhajú trakcii v náročnom teréne a zároveň slúžia ako robustný ochranný prvok pneumatiky pred poškodením od kameňov a pod.

Okrem toho spĺňa táto pneumatika aj špecifikáciu Three Peak Mountain Snowflake, ktorá ju predurčuje aj na používanie v zimných podmienkach s výbornou trakciou na snehu. Všetky podrobné informácie o tejto novinke a rovnako dostupné rozmery nájdete – TU.

Zdroj: motor1.com

Prečítajte si aj:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Komentáre sú uzavreté