Otestovali sme elegantné SUV od Toyoty a boli sme s ním spokojní.

Auto zaujme svojím dizajnom, páčila sa nám aj efektná červená farba. Benzínový motor s objemom 1,8 litra je hlavným spôsobom pohybu. Okrem toho je tu aj elektrický motor, je to ale auto bez externého nabíjania. Batéria sa nabíja pri brzdení auta rekuperáciou.

Toyota Corolla CrossZdroj: TOUCHIT.sk
Toyota Corolla Cross

Corolla Cross sme testovali vo vyhotovení Style s predným pohonom. Cena tejto testovacej verzie je 33 790 eur. K tomu sme mali aj šikovný paket Tech za 1200 eur, ktorý prináša viac bezpečia na cestách. Je tu napr. signalizácia auta v mŕtvom uhle, snímanie premávky za vozidlom, elektrické otváranie zadných dverí a pod. Za červenú rubínovú farbu je doplatok 900 eur.

Toyota Corolla CrossZdroj: TOUCHIT.sk
Toyota Corolla Cross

S touto výbavou je zrýchlenie z 0 na 100 km(h za 10 sekúnd, výkon motora je 140 koní. Vynovený je multimediálny systém, ktorý je teraz plynulý na ovládanie.

Toyota Corolla CrossZdroj: TOUCHIT.sk
Toyota Corolla Cross

Mobilná aplikácia My Toyota umožňuje na diaľku lokalizovať auto, otvoriť ho a spustiť predklimatizáciu, pokiaľ je batéria dostatočne nabitá.

Ďalšie informácie nájdete v našom redakčnom videu.

Zdroje: vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Komentáre sú uzavreté