Škoda Auto Slovensko, importér vozidiel značky Škoda na Slovensku, každoročne udeľuje autorizovaným dílerom v sieti ocenenie za dosiahnuté výsledky. Importér hodnotí prácu, ktorú predajcovia značky preukázali v uplynulom roku v štyroch hlavných kategóriách a celkovom hodnotení Škoda Díler roka. Rovnako ako v minulých rokoch, sa tak aj v roku 2023 autorizovaní partneri značky Škoda uchádzali o ocenenia v kategóriách Marketingový počin roka, Best of Marketing, Predajca roka, Predajný tím roka, Servisný tím roka, pričom najvyšším titulom bolo prestížne ocenenie Škoda Díler roka.

„Naši autorizovaní díleri siete Škoda sa svojimi výkonmi, profesionalitou a starostlivosťou o zákazníka ukázali ako skutoční ambasádori značky. Bez ich každodenného nasadenia by dosiahnutie takmer 20% podielu na trhu v roku 2023 nebolo možné,“ približuje Jaroslav Hercog, riaditeľ Škoda Auto Slovensko a dodáva: „Získanie titulu Škoda Díler roka by som prirovnal k víťazstvu v atletickom viacboji. Vyžaduje si totiž nielen vynikajúce obchodné a predajné výsledky, ale i vysokú úroveň v dosahovaní zákazníckej spokojnosti v predaji a servise, ako aj profesionálnu marketingovú komunikáciu a celkové pôsobenie a reprezentáciu dílera v regióne.”

Do uplynulého ročníka súťaží Díler roka a Škoda Liga sa z autorizovanej siete Škoda na Slovensku zapojilo celkovo 65 dílerov, ktorí súťažili v piatich hlavných kategóriách. V rámci ligy sa oceňovali marketingové aktivity spoločností, ako aj výsledky predajných a servisných tímov, ale tiež predajcov individuálne. Najvyšším ocenením naďalej ostáva práve titul Škoda Díler roka, ktorý tento raz získala spoločnosť Todos Ružomberok, s.r.o.

„Uplynulý rok bol pre celý Todos Ružomberok mimoriadne úspešný a ocenenie Škoda Díler roka je toho perfektným vyvrcholením. Absolútne víťazstvo, teda 1. miesto nás motivuje robiť to ešte lepšie. Chcel by som poďakovať našim kolegom, ktorí sa pričinili o to, že sme toto prestížne ocenenie získali a samozrejme aj našim zákazníkom i obchodným partnerom za dôveru a priazeň,“ uviedol Tomáš Worobel z Todos Ružomberok.

Súťaž Škoda Liga, ktorá prebieha interne a iba pre slovenskú sieť predajcov značky Škoda, sa vyhodnocujú najlepší predajcovia nových vozidiel, predajné tímy a servisné tímy jednotlivých spoločností podľa toho, ako naplnili jednotlivé súťažné kritériá. Tieto kategórie sú potom ešte rozdelené do subkategórií podľa veľkosti partnera. V rámci najlepšieho marketingového počinu sa hodnotia jednotlivé kampane predajcov, ako aj zapojenie do celkového marketingového plánu importu. Vrcholom interných súťaží je potom titul Díler roka (podľa veľkostnej skupiny), resp. absolútny víťaz Škoda Díler roka.

Výsledky súťaže Díler roka a Škoda Liga 2023:

Marketingový počin roka – A R A V E R a.s.

Best of Marketing – KARIREAL SLOVAKIA, a.s. – Bratislava

Predajný tím roka – Moris Slovakia s.r.o.

Servisný tím roka – PRVÝ TRENČIANSKY AUTOSERVIS s.r.o.

Škoda Díler roka – Todos Ružomberok, s.r.o.

Značky:

Komentáre sú uzavreté