O týchto dvoch značkách budeme aj na Slovensku počuť čoraz viac.

MHERO, luxusná off-roadová značka a dcérska spoločnosť Dongfeng Motor Corporation, a CATL podpísali trojročnú dohodu o strategickej spolupráci. Podľa dohody, CATL bude primárny partner poskytujúci batérie pre značku MHERO, ktorý bude zabezpečovať plnú podporu pre vývoj a výrobu vozidiel MHERO prostredníctvom svojich s konkurenciou porovnateľných EV batériových produktov a služieb. 

MHERO 917Zdroj: Dongfeng
MHERO 917

Navyše budú obe strany úzko spolupracovať na vývoji nových batérií, na aplikácií batérií Shenxing umožňujúcich superrýchle nabíjanie, na projektoch technologických inovácií a na propagácii na trhu. Spoločnosti majú za cieľ vytvoriť nový model spolupráce v odvetví new energy vehicles (NEV). Pripravovaný MHERO 917 bude označený logom „CATL Inside“ na karosérii vozidla, čím sa stane prvým luxusným elektrickým vozidlom s týmto označením s cenovkou nad milión juanov, čo je v prepočte viac ako 128 000 eur.

Luxusná Značka MHERO sa zaviazala presadzovať kultúru luxusného elektrického off-roadu dodržiavaním štandardov „Super Platform, Super Power a Super Off-Roader“. Výsledkom tejto snahy je prvý model s označením MHERO 917, ktorý je známy ako „prvé luxusné elektrické terénne vozidlo v Číne“ a môže sa pochváliť výhodami lídra odvetvia v oblasti technologických inovácií, testovania vozidiel a skúseností s dojazdom.

Voyah DreamZdroj: Dongfeng
Voyah Dream

Podpísanie dohody znamená, že spolupráca medzi Dongfeng Motor a CATL sa posunula na novú úroveň, pretože CATL začala poháňať dve ikonické značky MHERO a VOYAH. Pri pohľade do budúcnosti budú obe strany naďalej spájať svoje sily, aby podporili inováciu a modernizáciu technológie NEV.

Zdroj: CATL

Prečítajte si aj:

Komentáre sú uzavreté